top of page

Waarom kiezen voor Saniture?

Er zijn genoeg loodgieters te vinden op Google en het lezen van de reviews of recensies helpen ook een handje maar niet iedere aannemer begeeft zich op dezelfde markt. Iedere loodgieter heeft wel zijn eigen specialiteit dus is het belangrijk de juiste aannemer voor uw project uit te kiezen. Uiteindelijk kan iedere loodgieter wel afvoeren en toevoeren leggen maar daar blijft het niet bij.


Saniture heeft zich opgesplitst in twee vakgebieden. Enerzijds zijn wij sterk in centrale verwarming en anderzijds specialiseren wij ons in het 'op maat maken' van badkamers in beperkte oplage. Waarom beperken we de totaalrenovaties? Omdat ieder totaalproject onze volledige aandacht krijgt en hier veel meer bij te kijken komt dan enkel de installatie.


Beide vakgebieden vragen uiterste precisie en millimeterwerk. Wij zijn zeer streng op vlak van symmetrie, de perfecte hoogtes en het perfect monteren van inbouwwerk. Doordat wij ervaring hebben met alle soorten types afwerkingen (zoals microcement, natuursteen, keramische platen, acryl, ... ) kan de bouwheer/architect op zijn twee oren slapen en hoeft men zich geen zorgen te maken over het feit dat de loodgieter veelvoudig moet gebrieft worden over zaken waar de bouwheer soms zelf ook geen ervaring in heeft. Tip: bekijk altijd eens de referentiefoto's.


Daarnaast wordt alles door één en dezelfde persoon uitgevoerd nl. de zaakvoerders zelf. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over miscommunicatie en zijn wij altijd bereikbaar. Geen dagen van 08H tot 16H maar wij werken door tot zolang nodig is. Interventies in het weekend of 's avonds vormen daardoor ook geen enkel probleem. U staat altijd in direct contact.


Vragen over centrale verwarming, ventilatie, het aansluiten van uw sanitair, een airco (lucht-lucht warmtepomp) of een totaalrenovatie? Stuur ons een mailtje naar info@saniture.be en wij nemen contact met u op.


1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

De voordelen van een airco (lucht-lucht warmtepomp)

Meer en meer worden er airco's ofwel lucht-lucht warmtepompen geïnstalleerd. Hiermee kan je zowel koelen als verwarmen in relatief korte tijd. Waarom kiezen voor een airco? tijdens de warme zomermaand

Eigen hersteldienst voor sanitair of onderhoud!

Door het onderhouden van uw verwarmingsketel of sanitair voorkomt u zware herstellingskosten. Daarnaast is dit ook aangeraden voor de veiligheid van uw installatie. Voor herstellingen of onderhoud kan

bottom of page