top of page

Pimp your bathroom...


Geen inspiratie? Droom je van een luxueuze badkamer maar geen idee hoe je er aan moet beginnen? Of er is reeds een bestaande badkamer en deze wil je enkel wat op leuken? Wij sommen hier enkele tips op!


PS: het hoeft niet altijd duur te zijn om een leuk eindresultaat te bekomen.1. Ga voor een wastafelblad op maat!Op eender welk onderbouwmeubel kan een op maat gemaakt blad geplaatst worden. Veel steenkappers hebben mooie natuursteen of composiet bladen op stock staan en met een beetje geluk staan er ook heel mooie reststukken te koop. Is er nog wat extra beschikbaar? Een tablet als eindafwerking voor uw inbouwspoelreservoir van het toilet geeft ook net dat tikkeltje meer.


2. VerlichtingBij een badkamer renovatie wordt er soms als laatste gedacht aan de verlichting. Belangrijker zijn het type kraan, douchebak, bad, … maar met de juiste verlichtingsarmaturen plaatsen we de kers op de taart. Is uw badkamer landelijk, modern, industrieel of tijdloos? Een mooie pendellamp (of twee) naast de spiegel maakt uw badkamer huiselijker en praktisch. Of waarom geen hanglamp als eyecatcher boven het bad?


3. Spiegeltje aan de wandIs er reeds genoeg bergruimte in uw badkamer? Dan hoeft u niet per se een spiegelkast te laten installeren. Om eerlijk te zijn... een installateur zal liever een standaard spiegelkast plaatsen want daar is marge op (dit is geen geheim). Wij kiezen voor het esthetische want van een mooi eindresultaat worden we allebei gelukkig. Ga eens online op zoek naar leuke design spiegels of laat er eentje op maat maken.

Er zijn natuurlijk nog veel zaken die uw badkamer kunnen 'pimpen'. Denk maar aan de handdoekdroger, een nis of bankje in de douche, het kraanwerk in een ander kleurtje of afwerking, legplanken, .. Maar vergeet niet dat ' overdaad schaadt' ;-).


Nog steeds geen inspiratie? Stuur ons vrijblijvend een mailtje met uw grondplan of afmetingen. Wij helpen u met plezier!


Uw loodgieter in Roeselare voor totaal renovatie / nieuwbouw in badkamers.


PS: Naast de installatie van uw sanitair zijn wij ook sterk in vloerverwarming, ventilatie, warmtepompen, waterontkalkers, centrale verwarming, ..77 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

De voordelen van een airco (lucht-lucht warmtepomp)

Meer en meer worden er airco's ofwel lucht-lucht warmtepompen geïnstalleerd. Hiermee kan je zowel koelen als verwarmen in relatief korte tijd. Waarom kiezen voor een airco? tijdens de warme zomermaand

Commentaires


bottom of page